Schrijf je boek in 1 jaar

In de Boekenkast

Recensie Schrijf je boek in 1 jaar door Sandra Hutchison:
Veel mensen lopen met het idee rond om een boek te schrijven. Maar wanneer en hoe begin je?

Auteurs Jacqueline Zirkzee, Jet Hoogerwaard en Michelle Shanti zijn ervaringsdeskundigen op dat gebied. Zij hebben ooit de stoute schoenen aangetrokken en begonnen daadwerkelijk met het schrijven van een boek. Inmiddels hebben ze alle drie mooie boektitels op hun naam staan waar ze trots op kunnen zijn.

Om die mensen te helpen die met dezelfde droom rondlopen als waar zij ooit mee rondliepen (een eigen boek uitbrengen), staken de dames de koppen bij elkaar. Ze brachten een scheurkalender uit vol schrijftips. Dat bleek een groot succes. Alleen het nadeel was dat er aan het eind van het jaar weinig over was van de kalender en je dan als beginnend schrijver geen naslagwerk meer had. Daarom is er nu het handzame boek Schrijf je…

View original post 377 woorden meer